Uvjeti korištenja

1. OPĆENITO
Ovi Uvjeti pružanja usluge reguliraju www. korištenje naše web stranice na trasugo.com i čine obvezujući ugovorni sporazum između vas, korisnika web stranice, i nas. Iz tog su razloga ovi Uvjeti važni i trebali biste ih pažljivo pročitati i kontaktirati nas u slučaju bilo kakvih pitanja prije korištenja web stranice.
Gledajući ili pretražujući stranicu, potvrđujete da ste imali dovoljno prilike pročitati i razumjeti ove Uvjete i odredbe te se slažete s njima. Ako ne prihvaćate ove Uvjete, ne možete pristupiti ili na drugi način koristiti stranicu i usluge koje se na njoj nude.
U skladu s ovim ugovorom, usluge obrade plaćanja za robu i/ili usluge kupljene na ovoj web stranici pruža www.trasugo.com trasugo.com ovisno o vrsti načina plaćanja koji se koristi za kupnju robe i/ili usluga.
Ako odaberete plaćanje kreditnom karticom, plaćanje se vrši preko europske prihvatne točke. Za bilo koju drugu vrstu kupnje, ovi uvjeti predstavljaju ugovor između vas i www. između trasugo.com i roba i/ili usluga izravno s www. omogućio trasugo.com.
2. DEFINICIJE
U ovim Uvjetima: Sadržaj znači bilo koji podatak, tekst, softver, slike, audio ili video materijal i drugi sadržaj, u bilo kojem mediju, koji www. trasugo.com vam je na raspolaganju. Intelektualno vlasništvo znači sva prava intelektualnog vlasništva, uključujući sva autorska prava, patente, zaštitne znakove, prava na dizajn, poslovne tajne, nazive domena, know-how i druga slična prava, bilo da su registrirana ili ne, a sve prijave za registraciju ili prava podnose takav zahtjev.
Web stranica znači www.trasugo.com.
Uvjeti označavaju ove Uvjete korištenja i dokumente koji se u njima spominju.
Korisnik: osoba koja pristupa web stranici.
To znači vas, osobu koja koristi web mjesto.
Mi, naši alati www.trasugo.com .
3. PRISTUP WEB STRANICI
Prihvaćate i slažete se da iako ćemo uložiti razumne napore kako bismo osigurali dostupnost web stranice, web stranica može biti privremeno prekinuta. Nećemo biti odgovorni ni prema jednoj osobi ili entitetu za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu takvim prekidima.
Sav sadržaj i usluge koje se pružaju na ovoj web stranici ili putem nje pružaju vam se na temelju "kakvi jesu" i "kako su dostupni". Sadržaj se daje bez ikakvog izričitog ili podrazumijevanog jamstva ili uvjeta, uključujući ali ne ograničavajući se na podrazumijevana jamstva i uvjete utrživosti, prikladnosti za određenu svrhu ili nekršenja. Korištenje ove web stranice je isključivo na vlastitu odgovornost.
Zadržavamo pravo povući ili izmijeniti usluge i sadržaj koji se nalazi na stranici bez prethodne obavijesti. S vremena na vrijeme možemo ograničiti pristup dijelu ili cijeloj web stranici.
4. PRILAZNIK PLAĆANJA
Možemo omogućiti pristup pristupnicima plaćanja treće strane kao što je PayPal. Ove usluge nisu pod našom kontrolom i www.trasugo.com ih ne održava. Slažete se da ćete pročitati odredbe i uvjete odabranog pristupnika plaćanja prije nego što omogućite bilo koju transakciju putem njih.
5. INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO
Ništa u ovim Uvjetima ne predstavlja prijenos prava intelektualnog vlasništva s nas na vas. Posjedujemo i zadržavamo sva vlasnička prava na web stranici, sadržaj i sva povezana prava intelektualnog vlasništva. Web-mjesto možete koristiti samo onako kako mi to dopustimo. Kao korisniku, dodijeljeno vam je ograničeno, neisključivo, opozivo, neprenosivo pravo korištenja Stranice i usluga za stvaranje, prikaz, korištenje, reprodukciju i preuzimanje Sadržaja podložnog ovim Uvjetima.
Ne smijete koristiti naše intelektualno vlasništvo u vezi s proizvodom ili uslugom koja nije povezana s nama ili na bilo koji način koji nas omalovažava.
Ne smijete ni na koji način mijenjati fizičke ili digitalne kopije ispisanog ili preuzetog sadržaja niti koristiti bilo koju ilustraciju, fotografiju, video ili audio ili grafiku odvojeno od popratnog teksta.

6. UVJETI PRODAJE
U trenutku kupnje s trasugo.com sklapate ugovor s www.trasugo.com.
Prihvaćate i slažete se da proizvodi kupljeni putem Stranice podliježu Uvjetima i odredbama dostave i povrata i zamjene, kao i Odjeljku 10 u nastavku.
7. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI I ODŠTETA
Slažete se da nismo odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ove web stranice.
Ni u kojem slučaju nismo odgovorni ni za što