Politika privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

----

ODJELJAK 1 - ŠTO RADIMO S VAŠIM PODACIMA?

Kada kupite nešto u našoj trgovini, prikupljamo osobne podatke koje nam date, kao što su vaše ime, adresa i adresa e-pošte, kao dio procesa kupnje i prodaje.
Kada pregledavate našu trgovinu, također automatski primamo IP adresu vašeg računala kako bismo mogli pružiti informacije koje nam pomažu saznati više o vašem pregledniku i operativnom sustavu.
Marketing e-poštom (ako je primjenjivo): Uz vaše dopuštenje, možemo vam slati e-poštu o našem poslovanju, novim proizvodima i drugim ažuriranjima.

ODJELJAK 2 - ULAZ

Kako ćete dobiti moj pristanak?
Kada nam date osobne podatke kako bismo dovršili transakciju, potvrdili vašu kreditnu karticu, naručili, isporučili ili vratili kupnju, pristajemo na prikupljanje i korištenje tih podataka samo u tu svrhu.
Ako zatražimo vaše osobne podatke iz sekundarnog razloga, kao što su marketinške svrhe, izravno ćemo tražiti vaš izričiti pristanak ili ćemo vam dati priliku da odbijete.

Kako mogu povući svoj pristanak?
Ako se predomislite nakon registracije, u bilo kojem trenutku možete povući svoj pristanak da Vas kontaktiramo radi daljnjeg prikupljanja, korištenja ili otkrivanja Vaših podataka tako da nas kontaktirate.

ODJELJAK 3 - OBJAVA

Vaše osobne podatke možemo otkriti ako to od nas zahtijeva zakon ili ako prekršite naše uvjete pružanja usluge.

ODJELJAK 4 - KUPNJA

Domaćin naše trgovine je Shopify Inc. Oni nam pružaju internetsku platformu za e-trgovinu koja nam omogućuje prodaju naših proizvoda i usluga vama.
Vaši se podaci pohranjuju u Shopifyjevu pohranu podataka, baze podataka i opću aplikaciju Shopify. Vaši su podaci pohranjeni na sigurnom poslužitelju iza vatrozida.
Plaćanje:
Ako odaberete pristupnik za trenutačno plaćanje za dovršetak kupnje, Shopify pohranjuje podatke o vašoj kreditnoj kartici. Šifriran je putem Standarda sigurnosti podataka industrije platnih kartica (PCI-DSS). Podaci o transakciji kupnje pohranjuju se samo onoliko dugo koliko je potrebno za dovršetak transakcije kupnje. Nakon što se to učini, podaci o transakciji kupnje bit će izbrisani.
Svi pristupnici za trenutna plaćanja u skladu su sa standardima koje postavlja PCI-DSS, kojim upravlja Vijeće za sigurnosne standarde PCI-a, zajednički napor robnih marki kao što su Visa, MasterCard, American Express i Discover.
PCI-DSS zahtjevi osiguravaju da naša trgovina i njezini pružatelji usluga sigurno upravljaju informacijama o kreditnoj kartici.
Za više informacija pročitajte Shopifyjeve Uvjete pružanja usluge (https://www.shopify.com/legal/terms) ili Pravila o privatnosti (https://www.shopify.com/legal/privacy).

ODJELJAK 5 - USLUGE TREĆIH OSOBA

Općenito, pružatelji usluga trećih strana koje koristimo prikupljaju, koriste i otkrivaju vaše podatke samo u onoj mjeri u kojoj je potrebno da im se omogući pružanje usluga koje nam pružaju.
Međutim, neki pružatelji usluga trećih strana, kao što su pristupnici plaćanja i drugi procesori platnih transakcija, imaju vlastita pravila o privatnosti u vezi s informacijama koje moramo pružiti tijekom kupovnih transakcija.
Za te pružatelje usluga preporučujemo da pročitate njihova pravila o privatnosti kako biste razumjeli kako ti pružatelji usluga postupaju s vašim osobnim podacima.
Osobito imajte na umu da neki pružatelji usluga mogu imati objekte u različitim jurisdikcijama od vas ili nas. Stoga, ako se odlučite uključiti u transakciju koja uključuje usluge pružatelja usluga treće strane, vaši podaci mogu podlijegati zakonima jurisdikcije(a) gdje se taj pružatelj usluga ili njegovi objekti nalaze.
Na primjer, ako se nalazite u Kanadi i vašu transakciju obrađuje pristupnik plaćanja koji se nalazi u Sjedinjenim Državama, vaši osobni podaci korišteni za dovršetak transakcije mogu biti otkriveni prema zakonima Sjedinjenih Država, uključujući Patriot Act.
Nakon što napustite web mjesto naše trgovine ili ste preusmjereni na web mjesto ili aplikaciju treće strane, više niste vezani ovom Politikom privatnosti ili Uvjetima pružanja usluge naše web stranice.

Linkovi
Ako kliknete na poveznice u našoj trgovini, one vas mogu odvesti s naše stranice. Nismo odgovorni za praksu privatnosti drugih web stranica i potičemo vas da pročitate njihove izjave o privatnosti.

ODJELJAK 6 - SIGURNOST

Poduzimamo razumne mjere opreza c